UralTone infoUralTone foorumi

Maksa helposti Everyday:llä. Osta nyt, maksa vasta jälkikäteen

24.11.2014. 69 kaiutinta tarjouksessa. Teemme tilaa uusille malleille...
3.11.2014. Etsimme työntekijää!
16.10.2014. Joitakin poistoja lisätty poistolistaan.

7.7.2014. Kaikkien Electro Harmonix pedaalien hinnat käyty läpi. Jos löydät jostain paremmat hinnat, ilmoita niin korjaamme asian.

UralTone amplification Oy myy ja tuo maahan tarvikkeita, varaosia ja komponentteja sekä kitara- että hi-fi putkivahvistimiin, kitaroihin, kitaraefekteihin ja kaikkeen musiikkielektroniikkaan liittyvään. Lisäksi valmistamme ja suunnittelemme rakennussarjoja kitaristien tarpeisiin. Valtteinamme on laaja valikoima, kohtuullinen hintataso sekä nopeat toimitukset.

Tuotekategoriat

Uusimmat artikkelit info-osiossa
 • Testissä Phaserit - mutta kuinkas kävikään... ...EHX Small stone.

  Tarkoitus oli testata myymälästämme ja kokoelmastani löytyvät phaser pedaalit ja kirjoittaa niistä vertaileva artikkeli. Iskin laudan täyteen eri valmistajien phasereita ja aloin kuuntelemaan. Aika nopeasti selvisi, että yksi pedaali on niin selvästi parempi kuin muut ettei vertailu testissä olisi mitään järkeä.

  (3 Comments)
 • Muutama varastonkätkö poistossa (päivitetty 10/2014)

  Muutamia esineitä taas pakko karsia varastosta. Myydään lähinnä jotta menisi oikeaan käyttöön eikä roskiin. Noutajat etusijalla.

  (2 Comments)
 • Jenkkivahvistimen käyttö Suomessa - 230 - 120 ongelma

  Sähkölaitteiden tuonti USA:sta kasvaa kokoajan. Toimituskulujen, tullimaksujen ja ALV:n lisäyksen jälkeenkin kokonaiskustannukset jäävät usein Suomen hintoja halvemmaksi. Tässä artikkelissa käsitellään 110-120VAC verkkovirtalaitteen käyttämistä Suomen 230VAC verkkojännitteellä. (Lue lisää...)