Palautetta Palmer kaiutinkaapeista ja elementeistä

Moikka Mikko! Ihan vaan ajattelin kertoa omia vaikutelmia noista kajareista Palmer 2x12 kaapissa jos näistä nyt sulle on jotain hyötyä jossain mielessä. Saunditavoitteeni on sekä aivan puhdas cleani, kunnollinen vähän marsutyyppinen crunch ja varsin heavysaundinen leadisaundi.

-Ne Wizardit oli lähtökoisesti mulle liian kirkkaat, mutta: mieletön poweri ja huippu bassotoisto -pelkät Texas Heatit: ihan ok, mutta vähän luonteeton

-pelkät Cannanis Rexit: kaikessa muussa toimi hienosti mutta ei oikeen hevimmissä sandissa. Huippu rosoutuminen ja erittäin erotteleva ääni

-Texas Heat + Cannabis Rex: eivät sovi ollenkaan yhteen. Palmerin kaapissa tulee ihan hirveä sadan hertsin bassobuumi jota ei meinaa saada monialueisella eq:llakaan pois. Paljon huonompi kuin kumpikaan ed mainituista erikseen.

-Pelkkä Swamp Thang: todella hyvä-huippu bassotoisto, ihan niinkuin Wizardeissa mutta tummempi yläpää, klangi oikein hyvä.

-Swamp Thang ja Texas Heat: oikein todella hyvä yhdistelmä -täydentävät toisiaan hyvin

-Swamp Thang ja Cannabis Rex: tämäkin oikein todella hyvä -hiukan tummempi kuin edellinen ja ihan hiukan enemmän rosoa Että tällaisia

Palmerin kannattaisi tehdä myös Swamppi-kaappeja... :-) -Olli

 

2 vastausta artikkeliin ”Palautetta Palmer kaiutinkaapeista ja elementeistä”

  • Mitä mieltä olit itse palmerin kaapista? Googlettamalla palaute harvassa, ja se mitä löytyy tuntuu olevan hieman ristiriitaista.. Hintakin on alhainen, mutta onko kaapin laatu kuitenkin riittävä?

    Vastaa
    • Hinta -/laatusuhde on loistava. Työnjälki on hyvä: kaapit on minusta siistimpää tekoa kuin monet halpikset mutta ei ne tietysti maailman parhaita ole. Jos haetaan jämäkästi tehtyä (paksu vaneri/mdf/lastulevy) niin soundillisesti eri valmistajien kaapit eroaa hyvin vähän kun koko on sama. Jos taas haetaan soivaa kaappia (massiivimänty tai ohut vaneri tms) niin pitää katsella paljon, paljon kalliimpia ratkaisuja.

      Vastaa
Vastaa