Ostoskorin välisumma: 0,00 €

UralTone Biasing tool - kasauskuvia

Kuvia ja vinkkejä UralTone Biasing Tool rakennussarjan kasaamisesta ohjeiden tueksi.

-Juota vastus ja punainen kaapeli ylemmän (ruskean Belton) kannan pinnin juureen. Jos vastus jää liian alas ei se mahdu suoraksi kantojen väliin.

-Mallaa ylemmän kannan pinnit oikeaan kehään alemman kannan ulkopuolisten pinnin avulla. Kun pinnin on suorassa on kannat helppo työntää yhteen.

-Kun vastus ja kaapelit on juotettu paina kannat niin lähekkäin että saat ohjattua vastuksen jalan 8 pinnin reikään. Jatka painamista ohjaamalla muut pinnit omiin reikiinsä.

-Samalla kun painat toisella kädellä kantoja yhteen auta toisella kädellä vetämällä kaapeleista. Näin kannat loksahtaa pikkuhiljaa yhteen jämptisti ja vastus asettuu kantojen väliin suoraan. Vastuksen pinnin pitää tulla ulos alemman kannan 8 pinnin reiästä. Vedä vastusta tarvittaessa hiukan niin varmistut että se on kannan sisällä suorassa.

-Juota kannat yhteen ulkopuolelta. Lämmitä kutakin pinniä juottimella ja syötä tinaa reikään sitä mukaan kun se sulaa. Kapillaari-ilmiä huolehtii tinan kulkeutumisesta holkin sisään ja kunnollisen juotoksen muodostumisesta.

-Lopuksi banaaniliitin kiinnitetään kaapeleiden päähän. Mukana tuleva kaapeli on laadukasta mittalaitteisiin tarkoitettua silikonikaapelia, joka kestää korkeita lämpötiloja ja jännitteitä. Banaaniliittimen tyyppi saattaa vaihdella mutta mukana toimitetaan aina erittäin laadukkaat littimet.

Vastaa