UralTone info

 • UralTone 5F1 Champ V2.0 rakennussohjeet

  UralTone 5F1 Champ V2.0 -rakennussarjan ohjeet.
 • UralTone efektirakennussarjat - rakennusohjeet

  Kuvitettu yleisohje UralTone efektirakennussarjojen kasaamiseen. Kuvasarjassa Experimental Fuzz Face.
 • UralTone Princeton reverb rakennussarja - rakennusohjeet

  Kun julkaisimme Deluxe Reverb -rakennussarjan alkoi meille tulla tiedusteluja myös simppelimmästä pikkuveljestä: Princeton Reverbistä. No, suunnittelimme ja kasasimme sarjan samalla innolla myös siitä. Princeton omaa paljon isoveljensä hyveitä: helmeilevän hyväilevä puhdas soundi, musikaalinen pikkuroso, loistava kaiku ja tremolo sekä sopiva äänenpainetaso kotiin, treeneihin ja keikoille. Rakenteellinen kestävyys ja erittäin helppo...
 • UralTone - Mauri Pännäri RIAA 2.0 rakennusohjeet

  Vahvistin-guru Mauri Pännärin suunnittelema RIAA on suosittu rakennusprojekti. Olemme antaneet ehkä eniten teknistä tukea juuri tähän projektiin kaikista rakennussarjoistamme. Tästä on otettu opiksi ja olemme päivittäneet rakennetta huomattavasti helpommin rakennettavaksi. Kestävyydestä, äänestä ja huippulaatuisista komponenteista ei ole tingitty! Tässä artikkelissa käydään läpi rakentelua valokuvien kera. Pidä aina ensisijaisena ohjeena sarjan...
 • UralTone PP-EL34 2.0 rakenteluohjeet

  UralTone PP-EL34 putkivahvistimen rakennusohjeet.
 • Rakennussarjojen kokoaminen: kaapelien käsittely

  Yllättävän usein saamme tukipyyntöjä sarjojemme kasaajilta, jotka ratkeavat kaapelointia siistimällä tai sulaneiden kaapelien vaihdolla. Tässä pähkinänkuoressa kaapelien katkaisu, kuoriminen ja muutama muu vinkki. Työkalut Tarvitset katkaisu ja kuorinta työkalut kaapelien muokkaamiseen sekä pinsetit tai kärkipihdit kaapelien asentamiseen. Tässä muutamia suosikkejani työkaluiksi. Käytämme näitä myös itse ammattimaisessa kokoonpanossa eli ne on...
 • UralTone 5E3 2.0 rakennussarja kasaamisohjeet

  Suositun UralTone 5E3 rakennussarjan päivitetty 2.0 versio.
 • Käytetyn putkivahvistimen ostaminen

  Käytettyjen laitteiden hankkimisessa on monta tekijää jotka tulee ottaa huomioon. Tässä artikkelissa ei niinkään oteta kantaa mikä on hyvä vahvistin vaan mitä tekijöitä kannattaa ottaa huomioon kun ostaa kätetyn vahvistimen.
 • Yleistä tietoa UralTone rakennussarjoista

  Tämä artikkeli sisältää yleistason ohjeet ja huomautukset, jotka koskettavat kaikkia myymiämme rakennussarjojamme.
 • UralTone kitarakaapelitesteri - kuuntele, kuuntele... ...ja totea

  Useammat meistä ei ole koskaan AB(CDE...)-testannut kaapeleita. Näkemykset on pakko pohjata internet keskusteluihin ja artikkeleihin. Valmistimme UralTone earteaser -kaapelien sounditesterin, jotta jokainen voi itse todeta mistä on kyse kun puhutaan kaapelien soundieroista.
 • Juottaminen ja juotostyökalut - kuinka teen kestävän juotoksen

  Hyvän juotoksen tekeminen ei ole vaikeata. Pieni harjoitustuokio ja asialliset välineet riittävät. Artikkelissa käydään piirilevyjen ja turret levyjen juottamisen perusasiat läpi.
 • UralTone Deluxe Reverb AB763 rakennussarja rakennusohjeet

  UralTone Deluxe Reverb AB763 rakennussarjan rakennusohjeet
 • Muutama varastonkätkö poistossa (päivitetty 11/2016)

  Muutamia esineitä taas pakko karsia varastosta. Myydään lähinnä jotta menisi oikeaan käyttöön eikä roskiin. Noutajat etusijalla.
 • Etuasteputket vuonna 2016 - UralTone SQ testaus

  Putkimarkkinat ovat laajentuneet ja muuttuneet huomattavasti viimeisen 20 vuoden aikana. Uusia putkimalleja on tullut markkinoille runsaasti kaikissa laatuluokissa...
 • UralTone rakennussarjojen vianhaku ääni-ilmaisimen avulla

  Vaikka kuinka yrittää seurata ohjeita, voi rakennussarjoja kasatessa tehdä virheitä. Vianhaku on aloittelijalle vaikeaa, mutta sopivien työkalujen avulla sitä voidaan helpottaa huomattavasti. Tässä on käyty lyhyesti läpi rakennussarjoista kasattujen pedaalien ja vahvistimien vianhakua.
 • Audiolaitteiden vianetsintä - audio probe aka ääni-ilmaisin aka köyhän miehen skooppi

  Vastattuani saman viikonlopun aikana useampaan vianetsintä kysymykseen päätin lanseerata erittäin vanhasta tuote ideasta oman version kauppamme: UralTone ääni-ilmaisin aka audio probe aka köyhän miehen skooppi.
 • Parhaat kitarakaiuttimet 1/2016 (IMHO)

  Minulta kysytään harva se päivä kaiutinsuosituksia, joten päätin kirjoitella tämän päivän suosikeistani listan. Tämä ei ole paremmuusjärjestys ja saatavilla on toki kymmeniä muitakin hyviä elementtejä. Saa epäillä, kommentoida ja teilata. Nämä nyt sattuivat tulemaan mieleen tänä kylmänä talvi-iltana.
 • UralTone cabinet gallery

  UralTone cabinet gallery
 • Putkitasasuuntaaja - mitä, missä ja milloin

  Artikkeli putkitasasuuntaajista, eri malleista, merkeistä ja moderneista korvikkeista. Esittelyssä UralTone 5Y3-VARI tasasuuntaaja.
 • UralTone RIAA 2.0 rakennusohjeet

  UralTone / Mauri Pännäri RIAA sai uuden kompaktin kotelon sekä muutamia pieniä muutoksia kytkentään. Tässä artikkelissa käydään läpi uuden version rakentaminen.
 • UralTone PP-EL34 2.0 rakentelukuvat

  Suunnittelimme EL34 putkivahvistimen kotelon uusiksi. Uusi kotelo on edeltäjäänsä tukevampi ja tilavampi.
 • Kuinka tehdä helvetin hyvä HI-FI / PA- / monitori -kaiutin tunnissa

  ...tai otsikko voisi olla myös: Kuinka tehdä helvetin ruma ja hyvä HIFI kaiutin tunnissa. Otimme valikoimiimme edullisia kaiutinkoteloita enkä voinut vastustaa kiusausta kokeilla kuinka loistavat Beta 12CX:t soi noissa koteloissa. Teoriassa 50-litraisessa pitäisi riittää potkuakin jo jonkin verran, jos alimmat takapuolen-hytkyttäjä-taajuudet unohdetaan.
 • UralTone nettikauppa on kokenut uudistuksen

  Olemme päivittäneet uuden ohjelmiston verkkokauppaamme sekä lisänneet muutaman käyttömukavuutta parantavan ominaisuuden. Pyrimme tekemään nettikaupasta parhaan mahdollisen kaikille asiakkaille ja kaikille laitteistoille. Tässä uudistukset pähkinänkuoressa.
 • Biasing tool 2.0 rakennusohje

  Kuvasarja päivitetyn Biasing toolin kasauksesta.
 • Testissä Phaserit - mutta kuinkas kävikään... ...EHX Small stone.

  Tarkoitus oli testata myymälästämme ja kokoelmastani löytyvät phaser pedaalit ja kirjoittaa niistä vertaileva artikkeli. Iskin laudan täyteen eri valmistajien phasereita ja aloin kuuntelemaan. Aika nopeasti selvisi, että yksi pedaali on niin selvästi parempi kuin muut ettei vertailu testissä olisi mitään järkeä.
 • Jenkkivahvistimen käyttö Suomessa - 230 - 120 ongelma

  Sähkölaitteiden tuonti USA:sta kasvaa kokoajan. Toimituskulujen, tullimaksujen ja ALV:n lisäyksen jälkeenkin kokonaiskustannukset jäävät usein Suomen hintoja halvemmaksi. Tässä artikkelissa käsitellään 110-120VAC verkkovirtalaitteen käyttämistä Suomen 230VAC verkkojännitteellä. (Lue lisää...)
 • Kitarakaappien rakentaminen osa 3 - leikkaus, liitokset, liimaus ja viimeistely

  Kitarakaappien rakentaminen artikkelisarjan 3. osassa käydään läpi materiaalin työstämistä, liittämistä ja liimaamista.
 • Palmer Pocket series - pikatestissä palmerin uutuudet

  Pakko myöntää, että soitinkauppiaalle tulee usein ahdistus kaikesta uudesta tavarasta, jota valmistajat pukkaavat markkinoille. Useimmat on toistensa kopioita eivätkä tuo markkinoille mitään uutta. Palmer on ollut merkkinä siinä mielessä hieman erilainen, että heidän pedaalinsa eivät ole klooneja klassikoista ja myös ulkonäkö on omaperäinen.
 • Kitarakaappien rakentaminen - Osa 2: Työkalut ja verstastilat

  Kitarakaappien rakentaminen artikkelisarjan 2. osassa keskitytään tarvittaviin työkaluihin ja tiloihin sekä niiden hankintaan.
 • Tapasimme: Janne Paasonen - mies fuzz-pedaalien takaa

  Fuzz maestro Janne Paasosen kertoo työstänsä putiikkipedaalien valmistuksen parissa. Keskustelimme pedaalien suunnittelusta, komponenteista, filosofiasta...

Tuotteet 1-30 / 419

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14