Biasing tool 2.0 rakennusohje

UralTone Biasing Tool 2.0 rakennussarja UralTone Biasing Tool 2.0 rakennussarja. Tarkista että sarjan mukana on toimitettu kaikki osat.
Juota 1ohm vastus piirilevylle. Levyllä on paikat useammalle vastukselle, mutta tässä kytkennässä käytetään vain keskimmäistä. Juota 1ohm vastus piirilevylle. Levyllä on paikat useammalle vastukselle, mutta tässä kytkennässä käytetään vain keskimmäistä.
Juota hyppylanka kasinastan viereiseen pädiin. Juota hyppylanka piirilevyn toiselle puolelle kuin vastus kasinastan viereiseen pädiin.
Pujota mittajohdot piirilevyn läpi ja juota johdot levylle. Levyllä on merkinnät ja padit mustalle (bk) ja punaiselle (rd) johdolle. Pujota mittajohdot piirilevyn läpi ja juota johdot levylle. Levyllä on merkinnät ja padit mustalle (bk) ja punaiselle (rd) johdolle.
uraltonenostube136 Juota kanta kiinni piirilevyyn. Pinnin 8 jalka katkaistaan lyhyeksi.
Pujota mittajohdot kannan reikien läpi. Paina puoliskot yhteen samalla kun vedät johtimia ulos. Pidempi kasinastan johto auttaa pujottamisessa. Pujota mittajohdot kannan reikien läpi. Paina puoliskot yhteen samalla kun vedät johtimia ulos. Pidempi kasinastan johto auttaa pujottamisessa. Tarkista että nastat ovat suorat ja niiden kärjet ovat ympyrän muodossa. Juota nastat syöttämällä tinaa jalan päädyn reiästä sisään. Kun tinaa on tarpeeksi, syntyy ulkopuolelle pisara. Jatkamalla lämmitystä edelleen tina imeytyy kapillaarilla sisään.
Kiinnitä banaaniliittimet johtimiin. Liittimissä käytetään 1.5mm kuusiokoloavainta. (tuote: 993-B1.5/BN1169) Kiinnitä banaaniliittimet johtimiin. Liittimissä käytetään 1.5mm kuusiokoloavainta. (tuote: 993-B1.5/BN1169)
Valmis! Tarkista vielä yleismittarilla että kaikki nastat johtavat jännitteen läpi, eikä viereiset nastat ole oikosulussa. Biasoinnin ohjeet löydät artikkelista Valmis! Tarkista vielä yleismittarilla että kaikki nastat johtavat jännitteen läpi, eikä viereiset nastat ole oikosulussa. Kaapeleiden ja nastojen kahdeksan välillä on 1 ohm resistanssi. Biasoinnin ohjeet löydät artikkelista Putkivahvistimen biasointi

 

Vastaa