Puristettavan vedonpoistajan asennus jokakodin työkaluin

Blackface -rakennussarjoissa käytetään puristettavaa vedonpoistoa. Tämän asennus ilman työlle tarkoitettua työkalua on vaikeaa. Artikkelin kuvasarjassa näytetään miten puristettavan vedonpoistajan asennus onnistuu kärkipihdeillä ja vasaralla.
Taita verkkojohtoon terävähkö kulma johon vedonpoistaja tulee. Mieti etukäteen miten pitkältä matkalta johtoa pitää kuoria laitteen sisäistä johdotusta varten. Liittimen irroitus jälkikäteen tai johdon kuoriminen asennettuna on haastavaa.
Laita vedonpoistaja siten, että pikkulipare tulee johdon mutkan taitteeseen.
Avita vedonpoisto asennusreikään U:n muotoinen osa edellä. Näin kotelon aukko pitää vedonpoistajan muodossaan eikä se leviä sivusuunnassa kun pienempi osa ujutetaan paikoilleen. Käytä apuna kärkipihtejä kun ujutat vedonpoistajaa paikoilleen.
Vedonpoistajan esiasennus toisesta kuvakulmasta
Avita vedonpoistajan pienempi puoli kotelon reikään. Se riittää, että vedonpoistaja on koko reunaltaan asennusaukossa. Purista vedonpoistajaa kohti koteloa koko ajan. Tällä on taipumus hypätä pois aukostaan.
Aseta kärkipihdit kuvan mukaisesti vedonpuristimen päälle. Älä puristele tai runtele johdinta kärkipihdeillä.
Napauta vasaralla pihtien nivelkohtaan. Voimaa ei tarvitse paljoa, tässä ei lyödä naulaa puuhun. Älä myöskään vasaroi johdinta.
Vedonpoistaja asennettuna paikoilleen.
Vastaa

Post your comment

UralTone verkkokauppa