Viankuvaus: Toinen kanava mykkä
Selvinnyt vika: Vialliset pääteputket. Virtalähteessä / katodeilla elektrolyyttejä täysin lopussa. Viallinen katodikonkka aiheutti katodijännitteen alenemisen mikä taas aiheutti etuasteen hehkujännitteiden alenemisen, fisherin mielenkiintoisen kytkennän vuoksi. Toisen kanavan vaiheenkääntäjän tienoilla signaalikaapelin juotos pettänyt.
Huoltotoimenpide: Pääteputket vaihdettu JJ EL84:iin. Elektrolyyttikonkkia vaihdettu. Tässä projektissa oli tarkoitus pitää laite mahdollisimman alkuperäisenä joten päädyttiin vaihtamaan vain mittaamalla vialliseksi toteamamme konkat, koska uusia alkuperäisen näköisiä konkkia ei ollut saatavilla. Juotokset korjattu, kannat putsattu jne.
Tyyppiviat: Ei tiedossa. Ikänsä puolesta konkkaviat luonnollisesti yleisiä, mutta komponenttien vaihtaminen on helppoa.
UralTonen subjektiivinen arvio: Erittäin hienosti toteutettu point-to-point vahvistin. Myös ulkonäkö on hillityn tyylikäs. Tätä on mukava katsella nykyään muodissa olevien kullattujen kiina-ihmeiden seassa. Myöskään äänenlaadussa ei ole moitteen sijaa. Fisher X-100-A:n hinnat ovat vielä erittäin kohtuullisella tasolla ja saat varnasti euroille vastinetta paljon enemmän verrattuna kaukoidän vastaaviin. Kaiken kaikkiaan hieno esimerkki laadukkaasti toteutetusta integroidusta putkivahvistimesta.

[related_products is_auto_added="1"]