Viankuvaus: Ei toimi.

Huolto: Piirilevyn alta irronnut johtoja huojen juotosten vuoksi.

Kommentti: Tässä yksi kummallisimmista putkivahvistimen lisälaitteista. Toimintaperiaate on seuraava: Ensin ohjataan putkivahvistimen ulostuloteho keinokuormaan ja vaimennetaan linjatasoiseksi. Tämän jälkeen yksinkertainen transistorivahvistin vahvistaa signaalin jälleen kaiuttimelle. Siis putkivahvistimesta tehdään transistorivahvistin. Järkevä käyttötarkoitus voisi olla pienitehoisen putkivahvistimen ulostulotehon kasvattaminen. Mutta käsitykseni mukaan tämä on enemmän suunnattu liian suuritehoisen vahvistimen äänenvoimakkuuden alentamiseen.

Laitteen työnlaatu on todella ala-arvoista. Osien merkinnät on viilattu pois ja kytkentää on yritetty peitellä epoksilla, vaikka siinä ei ole mitään peiteltävää tai uutta. Laite on jopa sähköturvallisuusmielessä epäilyttävä. Tällaista jälkeä voisi odottaa yläkoululaiselta elektroniikkaharrastuksen juuri aloittaneelta, hieman suurpiirteiseltä, kolvaajalta, ei ultimaattisen keinokuorman valmistajalta.

Laitteen keinokuorma on 30 ohminen, minkä valmistaja sanoo  sopivan kaikille putkivahvistimille. Itse en kuitenkaan uskaltaisi käyttää tätä vanhan Marshallin kanssa ellei omista muutamaa varapäätemuuntajaa...[related_products is_auto_added="1"]