UralTone 3PDT Jalkakytkinpiirilevy v2.1

UralTone 3PDT Jalkakytkinpiirilevy v2.1

Linkki tuotteeseen:
https://www.uraltone.com/uraltone-pcb-foot-switch-board-15898.html

UralTone 3PDT jalkakytkinpiirilevy on saanut pienen päivityksen. Levylle on lisätty lähtöpuolen jakille pädi maajohdolle, jolloin sekä sisääntulo, että ulostulo ovat maadoitettu kotelon lisäksi johdotuksen kautta.

Tämä muutos parantaa kytkennän toteutusta, sillä tällä ratkaisulla mahdollisesti löystynyt jakki ei aiheuta pätkimistä. Tästä syystä jakkien alla ei tarvita pakosti tähtialuslevyä, eikä uudella levyllä toimitettujen sarjojen mukana toimiteta enää tähtialuslevyjä. Ratkaisun johdosta maalattuja koteloita ei myöskään tarvitse puhdistaa maalista jakin asennusreiän takaa.

Tämän muutoksen lisäksi jalkakytkimen padejä ovat kasvatettu hieman, jotta kytkin on helpompi työntää levyyn kiinni.

Sarjojen kasaaminen tapahtuu pienin poikkeuksin samoin kuin ennen. Lisänä kytkennässä on lähdön musta maadoitusjohto:

Juota ledin etuvastus (Rled) levylle

Työnnä jalkakytkin levyyn kiinni ja varmista että levy ja kytkin ovat suorassa kulmassa toisiinsa nähden. Huomaa kytkimen asennussuunta: asennettaessa kiertymistä estävä kolo tulee ylöspäin vastaamaan kotelon reiän pykälää.
(Mikäli kytkin menee 180 asetetta ympäri, voi tämän pykälän viilata kotelosta pois.)
Juota sarjan mukana tulleet kytkentäjohtimen pätkät levylle. Kierrä ja esitinaa johtimien päät ennen asentamista, tämä helpottaa juottamista jatkossa ja estää johtimien säikeiden rispaantumisen.

Kun efektin kytkentä on valmis ja jalkakytkinlevy on juotettu kiinni efektin piirilevyyn, työnnetään kytkentä koteloon.

Juota jakkien johtimet. Kannattaa aloittaa alareunan johtimista ja antaa liitoksen jäähtyä. Kun seuraavat johtimet juoksutetaan edellisten yli, ei näiden johtimien kuoret pääse osumaan juotettaviin juotskorvakkeisiin. Jakkien ulommaisia juotoskorvakkeita kannattaa painaa hieman sisäänpäin jotta juottamiselle on riittävästi tilaa. Jakit voi myös jättää hieman löysälle ja jakkia voi kiertää sopivampaan paikkaan juottamista varten ennen lopullista kiinnitystä oikeaan asentoonsa.

Vastaa

Post your comment

UralTone verkkokauppa