PEDAALIEN KÄYTTÖOHJEET:

UralTone miniature EFF-käyttöojeet

UralTone miniature tremolo-käyttöohjeet

UralTone miniature Trans-siberian-boost-käyttöohjeet

Tämä on yleisohje kaikkiin miniature series rakennussarjoihin. Osalista, osiensijoittelu- ja kytkentäkaaviot toimitetaan rakennussarjan mukana. Noudata osiensijoittelussa ja johdotuksessa kaaviokuvia. Jakkien, paristolevyn ja jalkakytkimen osalta kaikki miniature sarjan pedaalit ovat identtisiä. Muu johdotus ja piirilevy ovat erilaisia eri malleissa.

Huom. UralTone logoa tai nimeä ei saa painaa / maalata rakennussarjan koteloon. UralKit nimi on vapaasti käytettävissä. Tämä siksi, ettei rakennussarjoja sekotettaisi valmiisiin pedaaleihimme.

1. Tarkista ensin että kaikki osalistan mukaiset osat löytyy paketista. Huom. sarjan mukana toimitetaan maalaamaton kotelo (ellei erikseen ole tilattu muuta).

2. Kasaa ensin jalkakytkimen piirilevy. Led kannattaa mallata oikeaan korkeuteen kotelon avulla. Huomaa myös LED:n napaisuus! Led:n sisällä näkyy kaksi elementtiä, niisä suurempi on katodi, joka on merkattu levyyn.

miniaturefs1Jalkakytkimen piirilevy kasattuna.

 3. Kalusta piirilevyt ohjeista löytyvän osiensijoittelukuvan ja osalistan avulla. Pinnoitetut pad:t on erittäin helppo juottaa, lämmitä kuitenkin juotosta hetken. Liian nopea tahti altistaa kylmäjuotoksille. Tinaa laitetaan juotokseen vain vähän, kuitenkin tarpeeksi. Yleinen virhe on laittaa tinaa aivan liian paljon. Jos käytät kolvia ensimmäistä kertaa harjoittele ennen levylle juottamista. Tarvitset kolvin jossa on tarpeeksi terävä kärki. Isolla kärjellä ei voi juottaa tätä levyä.

Kannattaa juottaa ensin matalimmat komponentit ja jatkaa aina seuraavaksi korkeimpaan. Näin komponentit on helppo pitää paikoillaan pöytää vasten juottaessa. Potikat ja DC -jakki juotetaan viimeiseksi ja niiden tarkat paikat mallataan kotelon kanssa niin että sekä DC jakki että potikat osuu kotelon reikiin.

Huomaa että diodissa, transistorissa ja elektrolyyttikondensaattoreissa on napaisuus eli ne pitää asentaa oikein päin. Vastukset ja muovikonkat (kuvassa punaisia, voi olla myös esim. valkoisia) voi asentaa miten päin tahansa. Zeneri diodin katodi on merkattu mustalla viivalla. Konkkien miinus napa on samoin merkattu viivalla / miinuksella.

 

Identifioi vastukset oheisen kuvan mukaan.

tremolo1 tremolo2Miniature tremolo koottu piirilevy.

EFF3 EFF2 EFF1UralTone experimental F-FACE piirilevy kasattuna.

tsboost2 tsboost1Trans-siberia-boost piirilevy kasattuna.

4. Kiinnitä jakit kotelon. Jakkien ja kotelon väliin tulee lukkoprikka. Sileä prikka tulee ulkopuolelle mutterin ja kotelon väliin.

5. Johdota levyt toisiinsa kiinni ohjeiden mukaisesti.

transiberianboost1

8018_0

Trans-siberian-boost valmiina!

6 Pedaali on valmis. Kytke laite kitaran ja vahvistimen väliin ja nautiskele soitosta! Jos pedaali ei toimi oikein tarkista että kaikki komponentit on oikeilla paikoillaan levyssä ja että kaikki johdotukset on oikein kytketty.

Nautinnollisia soittohetkiä!

Mikko Kankaanpää ja UralTone väki

Tekninen tuki: help@https://www.uraltone.com / www.https://www.uraltone.com/forum[related_products is_auto_added="1"]