Princeton reverb edustaa monelle nykysoittajalle optimaalisen kokoista vahvistinta. Sen jaksaa kantaa vaikka julkisille keikalle ja soundi on kuitenkin viimeisen päälle upea. Sekä tremolo että kaiku ovat hienon kuuloisia ja kruunaavat perinteisen puhtaan Fender soundin. Pedaaleilla vahvistin taipuu hyvinkin moneen.

Kun koko ja ominaisuudet on karsittuja tulee myös hinnasta sopiva ja rakenteesta helposti kasattava. Prineton reverb on suositeltava ensimmäinen Blackface projekti - se on helppo rakentaa ja rahoilleen saa varmasti todella paljon katetta.

Ladattavat tiedosto:

Princeton reverb osalista - BOM - bill of materials
Princeton reverb kytkentäkaavio (google hakulinkki)

Linkit:

Kuinka teen laadukkaan juotoksen - juottamisen perusteet
Yleistä tietoa kaikille rakennussarjojen kasaajille

  1. UralTone Princeton Reverb AA1164 14W rakennussarja

    Alkaen 629,99 € 508,06 €

Yleistä rakentamisesta

Tarkista aina ensin, että kaikki osat ovat mukana toimituksessa. Jos löydät puutteita ota yhteyttä sähköpostitse tai sivujen "ota yhtettä" lomakkeen kautta. Huomaa, että komponentit voi olla hiukan eri näköisiä kuin valokuvissa. Pyrimme pitämään komponenttien mallit samoina, mutta komponenttimaailma muuttuu kovaa vauhtia, joten joudumme joskus huonon saatavuuden vuoksi vaihtamaan osavalmistajia tai sarjoja. Eli jos jokin osa on hiukan eri värinen, älä säikähdä, jokaisessa komponentissa on tarvittavat arvot merkitty osan kylkeen.

Huomaa, myös että osien jännitekestot voi olla korkeampia kuin mitä listassa lukee.

Lue osalistan ja layoutkuvat huomiot tarkasti. Sarjan mukana toimitettu layout ja osalista ovat aina uusinta versiota kun taas tämän sivun kuvat ovat tarkoitettu rakentamisen avuksi helpottamaan rakentamista. Käytä rakentamisessa aina layout-kuvaa ja osalistaa näiden kuvien ohella kun rakennat sarjaa.

Eli layoutkuva ja osalista ovat ensisijaiset rakenteluohjeet. Valokuvia käytetään näiden tukena.

29584