UralTone Solid-State-Baby 0.3W vahvistin - kasausohjeet

Voit hankkia rakennussarjat verkkokaupastamme:

UralTone Solid State Baby rakennussarja

Osalista, osiensijoittelu- ja kytkentäkaaviot toimitetaan rakennussarjan mukana. Noudata osiensijoittelussa ja johdotuksessa kaaviokuvia.

Huom. UralTone logoa tai nimeä ei saa painaa / maalata rakennussarjan koteloon. UralKit nimi on vapaasti käytettävissä. Tämä siksi, ettei rakennussarjoja sekotettaisi valmiisiin pedaaleihimme.

 

1. Tarkista ensin että kaikki osalistan mukaiset osat löytyy paketista. Huom. sarjan mukana toimitetaan maalaamaton kotelo (ellei erikseen ole tilattu muuta).

 

 

 

2. Kalusta piirilevy ohjeista löytyvän osiensijoittelukuvan ja osalistan avulla. Pinnoitetut pad:t on erittäin helppo juottaa, lämmitä kuitenkin juotosta hetken. Liian nopea tahti altistaa kylmäjuotoksille. Tinaa laitetaan juotokseen vain vähän, kuitenkin tarpeeksi. Yleinen virhe on laittaa tinaa aivan liian paljon. Jos käytät kolvia ensimmäistä kertaa harjoittele ennen levylle juottamista. Tarvitset kolvin jossa on tarpeeksi terävä kärki. Isolla kärjellä ei voi juottaa tätä levyä.

Kannattaa juottaa ensin matalimmat komponentit ja jatkaa aina seuraavaksi korkeimpaan. Näin komponentit on helppo pitää paikoillaan pöytää vasten juottaessa.

Huomaa että IC piirissä, transistorissa ja elektrolyyttikondensaattoreissa on napaisuus eli ne pitää asentaa oikein päin. Vastukset ja muovikonkat (kuvassa punaisia) voi asentaa miten päin tahansa. Konkkien miinus napa on merkattu viivalla / miinuksella.

 

3. Kiinnitä jakit ja LED koteloon. Jakkien ja kotelon väliin tulee lukkoprikka. Sileä prikka tulee ulkopuolelle mutterin ja kotelon väliin. Käännä jakkien korvakkeet hiukan sisäänpäin. Huomaa myös LED:n napaisuus! Led:n sisällä näkyy kaksi elementtiä, niistä suurempi on katodi.

4. Johdota lopuksi piirilevy jakeille ja muille komponenteille. Mukana saattaa tulla eri väriset kaapelit kuin kuvissa: ei ole merkitystä mitä väriä käyttää missäkin kytkennässä kunhan kaapelit yhdistää oikeat pisteet.

5. Ja pedaali on valmis. Kytke laite kitaran ja kaiuttimen väliin ja nautiskele soitosta! Jos pedaali ei toimi oikein tarkista että kaikki komponentit on oikeilla paikoillaan levyssä ja että kaikki johdotukset on oikein kytketty.

Nautinnollisia soittohetkiä!

Mikko Kankaanpää ja UralTone väki

Tekninen tuki: help@https://www.uraltone.com / www.https://www.uraltone.com/forum

Vastaa