Konsepti

 

Historia

UralTone lähti liikkeelle 15 vuotta sitten kitarapedaalien suunnittelusta ja valmistuksesta hyvin pienessä mittakaavassa. Tämän jälkeen mukaan tuli korjaustoiminta ja laitteiden modaukset. Osien saaminen putkivahvistimiin oli kivenalla sen ajan Suomessa, joten Mikko Kankaanpää alkoi itse tuomaan maahan osia ja tarvikkeita. Vuosien saatossa toiminta kasvoi ja UralTone onkin tällä hetkellä yksi Euroopan suurimmista audioelektroniikan komponentteihin erikoistuneista yrityksistä. Korjaus ja pienvalmistustoiminta on kulkenut jossain määrin koko ajan mukana. Viime vuosina olemme vaivihkaa alkaneet suunnitella enemmän omia malleja. 2016 päätimme lanseerata UralTone tuotteille omat nettisivut.

Suunnittelu

UralTone pääsuunnittelija Mikko kankaanpää vastaa kaikkien tuotteiden suunnittelusta tai suunnitteluprojektien vetämisestä. Edelleen suurin osa tuotteista on hänen käsialaansa, mutta joissakin uudemmissa tuotteissa, etenkin ei-kitarasoundeihin liittyvistä, iso osa suunnitteluvastuusta on Riku Kujasen vastuulla. Olemme myös toteuttaneet projekteja ystäviemme kuten (fuzz guru) Janne Paasosen ja (hifi guru) Mauri Pännärin kanssa. Näissä projekteissa audiokytkentä on tullut vierailevalta suunnittelijalta ja kaikki muu on suunniteltu talon sisällä. Monet tuotteemme ovat täysin uniikkeja, eikä vastaavia ole kellään muulla merkillä. Tästä olemme erityisen ylpeitä!

Tuotanto

UralTone 350m2 tiloissa pystymme tuottamaan piensarjoissa audiolaitteita ja kaiutinkoteloita.Tuotantomme pohjautuu kädentaidoille: jokaisen vaiheen tekijä on oman alansa ehdoton huippu. Myös tuotantojäljen takana pitää seistä ylpeänä. Olemme pieni tekijä, mutta kurkotamme korkealle! Kaikkien valmistamiemme laitteiden elinkaari on niin pitkä, jopa ikuinen, ja kaikki tuottemme on huollettavissa meillä tai missä tahansa asiansa osaavassa audiolaitehuollossa.

Myynti

Myymme toistaiseksi kaikki tuotteemme pääosin itse. Näin pystymme kilpailukykyisempään hinnoitteluun. UralTone kitarapedaaleita saa joiltakin jälleenmyyjiltä. Kysy siis paikalliselta soitinliikkeeltä!

Takuu

Takaamme, että kaikki tuotteemme on hyviä, hintansa arvoisia ja kestäviä. Annamma tuotteillemme valmistusvirheiden osalta ikuisen takuun. Jos et ole tyytyväinen johonkin tuotteeseemme, kerro miksi ja sovitaan palautus.

Eettinen takuu

Takaamme, että kaikki tuotteemme on suunniteltu aidosti tuottamaan iloa, nautintoa ja helpotusta musiikin tekijöiden ja kuluttajien elämään! Suunnittelemme tuotteemme omiin tarpeisiimme musiikin tekijöinä ja kuluttajina ja omien mieltymystemme mukaisiksi parhaan ymmärryksemme mukaan. Muuten emme voisi seistä niiden takana. Emme laita myyntiin tuotetta omalla nimellämme ellei se ole meistä myyntiin laittamisen arvoinen, oli tuotto-odotus mikä tahansa. Olemme ylpeitä ja usein lapsekkaan innostuksen vallassa omista tuotteistamme, suokaamme se meille. Teille suomme mahdollisuuden tutustua tekemisiimme tuotteiden kautta: Toivottavasti ne tuotta teille yhtä suurta iloa kuin meillekkin!

 

 

Henkilökunta

Mikko Kankaanpää - kitaristi, sekatyöläinen ja omistaja. Pyörittänyt vuonna 2004 perustamaansa UralTone amplification Oy yritystä, josta on kasvanut valtakunnallisesti suurin soitinlaite-elektroniikkaan erikoistunut komponentti ja osatoimittaja. Paperinpyörityksen ohella vastaa yrityksen laadun valvonnasta ja konsultoi elektroniikkahuoltoa sekä vastaa uusien laitteiden äänellisestä ja esteettisestä suunnittelusta. Tausta muusikkona erilaisten kielisoittimien parissa on merkittävästi edesauttanut tarkan soundikorvan kehittymiselle ja äänen estetiikan ymmärrykselle. Ennakkoluulottomuus, perinnetietoisuus ja uusien kitarasoundien etsimisen palo on keskiössä uusien laitteiden suunnittelussa.

 

Pekka Kotovuori - kitaristi ja huoltoteknikko. Alunperin biokemistinä pitkään työskennellyt Pekka on perehtynyt soitinlaitteiden estetiikkaan rakentamalla ja suunnittelemalla putkivahvistimia omaan käyttöön. Innostuksen syvennyttyä alan vaihto tuli ajankohtaiseksi ja paikka UralTone henkilökalleriassa on vakiintunut Pekan ottaessa haltuunsa putkivahvistinhuoltojen käytännön tekemisen. On myös kotonaan puuverstaalla kaiutinkaappien rakentamisen parissa ja hallitsee tolexoinnin täydellisesti.

 

Kristian Paldanius - kitaristi ja puuseppäverhoilija. Huolellisuus ja korkeat kädentaidot mahdollistavat huikean korkeatasoisten kaiutin- ja vahvistinkoteloiden valmistamisen. 

 

Markus Hihnala - Huollon esimies ja konsultointi. RPM ja Katodi Oy yritysten takaa löytyvä intohimoinen HIFI laitteiden suunnittelija ja rakentaja. 

 

Riku-Sakari Kujanen - syntetisaattori- ja efektihuolto, laitteiden suunnittelu sekä koskettimien soitto. Pitkä ja intohimoinen analogisyntetisaattori keräily ja fiilistely on jalostunut huoltokokemukseksi. Lukuisten entisöintien jälkeen klassikko-syntetisaattorien sielunmaailma on hyvin tuttu. Korjaa mitä tahansa Vespoista High end laitteisiin. 

 

AP Heinola - Basisti ja tilausten käsittely. Pitkän linjan muusikko Kalliosta hoitaa myymälässämme huoltolaitteiden vastaanottamisen ja laskutamisen, silloin kun ei ole kiertuilla. Konsultoi bassokamojen soundi-asioissa huoltoa.

 

 

Post your comment

UralTone verkkokauppa