Kurssit

2018 uutuus: UralTone kolvaustiistai - Kolvauskerho joka kokoontuu joka tiistai klo 17-20. Kts lisätietoja täältä!

UralTone järjestää harvakseltaan rakentelukursseja. Ensimmäisen omissa tiloissamme järjestetyn kurssin aiheena oli loppuvuonna 2016 5E3 Tweed Deluxe, jonka 10 kurssilaista kasasivat viikonlopun aikana onnistuneesti. Jatkossa kursseja on tarkoitus järjestää tiuhempaan tahtiin ja hyödyntää myös ulkopuolisia opettajia ja asiantuntijoita. 

Lisäksi oppilas maksaa materiaalit (esim. rakennussarja) ja ruokailun. Kahvi ja naposteltavat sisältyvät hintaan.

Tarjoamme kaikki työkalut, opetuksen rakentelun kaikkiin vaiheisiin ja työkalujen käyttöön sekä takaamme, että kaikki oppilaat saavat laitteen rakennettua onnistuneesti.

Sivun alalaidasta löydät avoimet kurssit. Voit ilmoittautua niihin suoraan sivujen kautta tai laittamalla meille sähköpostia yhteystietojesi kera.

Jos jokin kurssi kiinnostaa, mutta et pääse paikalle juuri tuona ajankohtana. Oleppa meihin yhteydessä niin mietitään tulevia kursseja.

 

Opistoille ja oppilaitoksille

Olemme järjestäneet vahvistinrakentelukursseja myös Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen soitinrakennuspuolella.

Jos olet kiinnostunut järjestämään opistossanne tai koulussanne vahvistinrakentelu-,  tai muun soitinlaite-elektroniikkakurssin, ota yhteyttä niin voimme joko tulla pitämään kurssin, tai jos tämä ei ole mahdollista, auttaa kurssin järjestämisessä.

Opettajaksi?

Jos olet kiinnostunut pitämään kurssin tiloissamme, voit täyttää yhteydenottopyynnön täällä.

Post your comment

UralTone verkkokauppa