Laneyn LC30 (ja LC30-II) putkisetti ja päivitykset

Alkaen 120,49 € 97,17 €

Asti 236,97 € 191,10 €

Ei varastossa

Tuotekoodi
9994-LaneyLC30

Laney LC30 putki- ja kaiutinsuositukset ja infoa laitteen huollosta.

Laney LC30 on kelposoundinen putkivahvistin. Puhdas kanava on hyvinkin käyttökelpoinen ja hyvällä kaiuttimella vahvistimesta saa paljon irti. Hyvä- / hintalaatusuhde! Suosittlemme JJ putkia, koska niillä LC30:een saa hieman lisää lämpöä.

Perus JJ ECC83S tilalle V1 (laitimmainen etuasteputki) putkikantaan voi käyttää laadukkaampaa Mullard tyylistä 12ax7 etuasteputkea tai matalagainisempaa 5751, jolla volumea voi nostaa enemmän ennen kuin laite säröytyy. 5751:llä volumesta tulee helpommin kontrolloitava myös hiljaa soittaessa. Nämä ovat valittavissa alla.

BIASOINTI: Laney LC30 on katodibiasoitu eli putkien vaihdon yhteydessä biasta ei säädetä. JJ EL84 medium putket biasoituvat oikein vahvistimessa.

PUTKIEN VAIHTO: ota vanhat putket pois nostamalla ne kannoista ja paina uudet putket paikalleen. Jos putket ovat tiukassa voit kevyesti pyöritellä niitä vetäessä.

Suosittelemme myös päivittämään kaiuttimen parempaan. Alkuperäinen on ok, mutta laadukaiutin vie vahvistimen toiselle tasolle. WGS ET65 tai Jensen Tornado ovat hyviä valintoja. WGS on enemmän brittityylinen, pehmeä sointinen ja rockimpi. Jensen tornado taas Fender tyylisempi, kuulaampi ja napakampi. Molemmat loistokaiuttimia!

Ota yhteyttä