Kaiutinrakennussarjat

View as Luettelo Ruudukko Table

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. JBL Selenium D220TI päivitys Audiovideo.fi yksisilmäiset veljekset 12" rakennussarjaan
  150,00 € 120,97 €

  Yksisilmäiset veljekset tarjoavat erinomaista äänenlaatua halpaan hintaan. Sarjan perusversiossa tulee mukana Eminence APT-50 diskantti, joka on hyvä laatuinen diskantti, hyvin halpaan hintaan. Parempiakin kuitenkin löytyy, mutta ongelmana on ollut löytää BETA CX sarjalaisten kanssa toimiva diskantti. Samu Saurama onnistui kehittämään jakosuotimen, jolla JBL Selenium D220TI toimii saumattomasti Beta 12CX:n kanssa tarjoten selvän parannuksen sarjan äänenlaatuun.

  Selenium päivityssarjassa tulee mukana JBL Selenium D220TI elementti, jakosuotimen osat, jakosuotimen kytkentäkuva ja piirilevy, jolle jakosuodin on helppo kasata.

  Sekä UralTone että suunnittelija Samu Saurama (audiovideo.fi) suosittelevat päivitystä!

  Lisätietoja
 2. UralTone Äänilevy Dipolikaiutinrakennussarja

  Alkaen 389,00 € 313,71 €

 3. Kaiutinrakennussarja - Audiovideo Äänilevy - 15" dibolikaiutin - LOPETETTU

  Alkaen 122,00 € 98,39 €

  Taas erittäin mielenkiintoinen rakennusohje Samu Sauramalta (Kaiutinsuunnittelija ja Audiovideo.fi päätoimittaja)! Nerokkaasti nimetty Open baffle kaiutin Eminence elementeillä. Poikkeuksellista kaiuttimessa on sen koko: yleensä Diboli-kaiuttimet ovat 2-3 kertaa suurempia, mutta Saurama on löytänyt elementit ja kehittänyt designin, joka toimii todella pienessä etulevyssä. Tämähän on suorastaan siro kaiutin!

  Lisätietoja
 4. Audiovideo.fi kaiutinrakennussarja - Parempi satasen satsi - halpa 10-tuumainen hifi-PA - LOPETETTU

  Alkaen 0,26 € 0,21 €

  Asti 190,16 € 153,35 €

  Rating:
  91% of 100

  Sarja poistunut valikoimasta sillä sarjassa käytettyä diskanttielementtiä ei enää valmisteta. Suosittelemme rakentamaan Yksisilmäiset veljekset kaiuttimet

  "Halvat osat ja suuri herkkyys. Tasapainoinen, helposti hienosäädettävä ja läpikuultavan napakka soundi. Oikein rakennettuna kevyesti liikuteltavissa. Kaiuttimet kuunteluhuoneeseen, kotiteatteriin tai bileisiin."

  Samu Saurama:n suunnitteleman Satasen satsin paranneltu versio. Näissä kaiuttimissa saa euroille rutkasti vastinetta! Lisätietoja: Audiovideo.fi

  Lisätietoja
 5. Kaiutinrakennussarja, Audiovideo.fi Satasen satsi - halpa 10-tuumainen hifi-PA-kaiutin

  Alkaen 3,80 € 3,06 €

  Asti 159,80 € 128,87 €

  Rating:
  80% of 100

  Audiovideo.fi sivuilla julkaistuun Satasen satsi -artikkeliin perustuva kaiutinrakennussarja. Lisätietoja löytyy alkuperäisestä artikkelista:
  http://audiovideo.fi/opas/kaiutinrakennusohje-satasen-satsi-halpa-10-tuumainen-hifi-pa-kaiutin

  Elementtien hintalappu perustuu suuriin tuotantomääriin: Eminence on maailman suurin länsimainen kaiutinvalmistaja. Kaiuttimet tehdään silti edelleen USA:ssa! Nimessä ei myöskään ole high-end lisää ja kova kilpailu on painanut hintoja entisestään alas.
  Rakennussarjan ostajille 5% alennus kaikista sarjan tuotteista (alennus lasketaan automaattisesti)! Sarja sisältää sähköiset osat yhden kaiuttimen tekemiseen. 

  HUOM: audiovideo.fi sivuilla on julkaistu parempi satasen satsi -rakennusohje. Suosittelemme sitä selvästi paremman äänenlaadun vuoksi!

  Lisätietoja
 6. UralTone BigBadaBoom Ghettoblaster - rakennussarja
  340,00 € 274,19 €
  BigBadaBoom on Ghettoblaster sarjojen suurempi malli jossa on enemmän herkkyyttä ja äänenpainetta. Sarja perustuu Eminencen 10" koaksaalielementtiin. Kaiutin sopii äänentoistoon ulkokäytössä tai jopa pieneksi PA-kaiuttimeksi. Sarja sisältää puuosia lukuunottamatta kaikki tarvittavat osat kaiuttimen rakentamiseksi. Lisätietoja
 7. UralTone Boom Ghettoblaster - rakennussarja
  162,01 € 130,65 €
  Boom on kahdeksan tuuman Italialaisiin laajakaistaelementteihin perustuva herkkä ja ulkoilmakäyttöön sopiva matkakovaääninen. Sarja sisältää puuosia lukuunottamatta kaikki tarvittavat osat valmiin kaiuttimen rakentamiseksi. Lisätietoja
 8. UralTone PIKKUVEIKKA 2-tie kaiutinrakennussarja
  205,00 € 165,32 €
 9. SB acoustic 6" co-axial kaiutinrakennussarja

  Alkaen 0,37 € 0,30 €

  SB acoustic 6" coaxial rakennussarja.

  Alla olevassa taulukossa on esivalittuna osat kahteen kaiuttimeen. Jos haluat vain yhden kaiuttimen puolita määrät, jos enemmän kuin 2 kaiutinta, lisää määriä samassa suhteessa. Voit jättää osan tuotteista pois, jos esimerkiksi haluat käyttää kalliimpia liittimiä.

  Jos haluat jakosuotimen johdotettuna, niin ettei kasatessa tarvitse juottaa lainkaan, valitse alta jakosuotimen kasauspalvelu -tuotetta 1kpl per kaiutin (eli jos ostat kahteen kaiuttimeen osat, valitse jakosuotimen kasauspalvelu 2kpl).

  Lisätietoja
 10. Audiovideo B&C speakers rakennussarja: PISTE

  Alkaen 230,00 € 185,48 €

  Asti 2 438,00 € 1 966,13 €

  Rating:
  97% of 100

  Samu Sauraman suunnittelema koaksiaaliprojekti vaativille hifisteille. Näissä ei suorituskyky tai laatu lopu kesken. Juttu ja ohjeet löytyy täältä.

  Nyt saatavilla myös valmiiksi kasatut jakosuotimet!

  Lisätietoja
 11. Eminence Beta CX koaksiaalirakennussarja (8", 10" tai 12") - yksisilmäiset veljekset

  Alkaen 285,00 € 229,84 €

  Asti 495,00 € 399,19 €

  Beta CX sarja tarjoaa hämmästyttävän hyvää äänenlaatua erittäin halpaan hintaan.

  Audiovideo.fi julkaisi sivuillaan pätevän rakennusohjeen Eminence koaksiaalielementeistä. Alkuperäinen Yksisilmäiset veljekset -artikkeli löytyy Audiovideo sivuilta.

  Samoja elementtejä käytetään paljon myös kaupallisissa ratkaisuissa. Tutustumisen arvoinen on esim. WLM DIVA (tsekkaa hinta).

  Elementtien hintalappu perustuu suuriin tuotantomääriin: Eminence on maailman suurin länsimainen kaiutinvalmistaja. Kaiuttimet tehdään silti edelleen USA:ssa! Nimessä ei myöskään ole high-end lisää ja kova kilpailu on painanut hintoja entisestään alas.

  Lisätietoja
View as Luettelo Ruudukko Table

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Ota yhteyttä