UralTone Jr / Sr sarjat

UralTone Jr on meidän ensimmäinen ja myydyin putkivahvistinrakennussarja. Sen avulla moni suomalainen rakentelija on aloittanut putkivahvistin rakentelue harrastuksensa ja muutama jopa laajentanut harrastustaan työn puolelle. Jr on kokenut monta uudistusta, mutta sen soundillinen ydin on koko ajan pysynyt samana.

UralTone SR on tehokkaampi ja monipuolisempi vahvistin, joka soundillisesti liikkuu 50-luvun gibson / fender osastolla, tosin melko omaperäisellä tavalla. Hienona yksityiskohtana FUZZ kytkentä, joka on toteutettu täysin putkilla. Kytkentä on omaa suunnittelua eikä pohjaa mihinkään vanhempaan malliin.

UralTone Giant on ISO basso- tai kitaraputkivahvistin. Sen läheiset esikuvat löytyy Englannista ja HIWATT maailmasta. Paras valinta kun halutaan paljon jämäkkää putkitehoa. Tässä vahvistimessa kaikki on suurta ja painavaa.

Puukotelot rakennussarjoihin löytyy täältä: https://www.uraltone.com/custom-shop/cabs.html

View as Luettelo Ruudukko Table

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. UralTone Jr putkivahvistinrakennussarja (versio 3.1)

  Alkaen 360,00 € 290,32 €

  Vintage henkinen täysputkivahvistinrakennussarjan versio 3.1. Päivitetyssä versiossa on parannettu sekä rakennetta ja ominaisuuksia. Metallikotelo on valmistettu 2mm levystä ja on edeltäjäänsä huomattavasti tukevampi. Turret-levyllä mahdollisuus säädettävään virtalähteeseen (erillinen optio), jolla lähtötehoa voi skaalata alaspäin. Verkkomuuntajan mitoitusta on kasvatettu ja uuden muuntajan johdotuskin on helpompi tehdä. Lopuksi vaihdoimme kaikki muovijakit kestäviin Switchcraft-jakkeihin.

  Lisätietoja
 2. UralTone Giant putkivahvistinrakennussarja

  Alkaen 8,98 € 7,24 €

  Arvio:
  100% of 100
  Pitkään odoteltu ja kysytty täysputkibassovahvistinrakennussarja on vihdoin täällä! Rakennussarja on koottu parhaista mahdollisista osista (Switchcraft, Mallory, InMadOut) ja rakenne on sekä rakentajalle ja korjaajalle helppo. Tehoa vahvistimesta saa 250W kuuden EL34 putken tuottamana. Vahvistin rakennetaan tukevaan teräskoteloon ja komponentit sijaitsevat laadukkailla turret-levyillä. Soundillisesti vahvistin pohjautuu 60-70-lukujen brittiperinteeseen. Tämä ei ole hifi-bassovahvistin, kevyt D-luokan kapine vaan painava, iso, rouhea ja perinteinen bassoputkivahvistin! Tämä on suunnattu niille jotka eivät tee kompromisseja soundin tai huollettavuuden suhteen. Lisätietoja
 3. UralTone Sr-30 rakennussarja

  Alkaen 0,00 € 0,00 €

  UralTone Jr on vihdoin saanut seuraajansa: UralTone Sr - 30W putkivahvistinrakennussarja. Lisätietoja
 4. UralTone JR 3.1 - Reverb lisäosa

  Alkaen 0,00 € 0,00 €

  Asti 52,96 € 42,71 €

  Reverb-lisäosa UralTone JR 3.1 vahvistimelle. Sarja sisältää tarvittavat osat putkitoimisen jousikaiun lisäämiseksi UralTone JR rakennussarjaan. Sarja toimitetaan joko lyhyellä 8AB2A1B kaikutankilla nuppikotelolle tai pitkällä 4AB3C1B kaikutankilla combo-koteloille. Edellyttää sarjan 3.1 kytkentälevyn. Lisätietoja
View as Luettelo Ruudukko Table

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Ota yhteyttä