Fuzz

View as Luettelo Ruudukko Table

9 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. UralTone ROUHI Germanium - design by J.Paasonen
  239,00 € 192,74 €
  Rating:
  100% of 100

  UralTone Rouhi fuzz:n onnistumisen myötä yhteistyö J.Paasosen ja UralTonen välillä jatkuu. Toinen yhteistyön hedelmä on germaniun transistoreilla toteutettu ROUHI germanium fuzz. Rouhi ge eroaa nimestään huolimatta ensimmäisestä Rouhista kohtalaisen paljon. Kytkentä on eri ja transistoreina on tällä kertaa erittäin harvinaiset Siemens AC151 germanium transistorit, jotka on alunperinkin suunniteltu audiokäyttöön.
  Pedaalin äänellinen suunnittelu ja idea on Janne Paasosen käsialaa. Prototyypistä on UralTone pajalla syntynyt uusi pedaali, joka rakenteen, osien ja ulkonäöon puolesta sopii UralTone pedaalien linjaan.
  Soundillisesti ROUHI edustaa perinteistä ja hyvin terveen kuuloista, mutta rouhean musikaalista Fuzz perinnettä. Paasosen pedaalien tapaan jokainen yksilö on trimmattu ja hyväksytty itse maestron toimesta. Pedaalit käyttävät NOS Siemens AC151 germanium transistoreita. Transistorit on harvinaisia ja karsinnassa vain harva yksilö päätyy pedaalin asti, joten näitäkin pedaaleja tehdään rajallinen määrä.

   

  Lisätietoja
 2. UralTone ROUHI Fuzz - design by J.Paasonen
  199,00 € 160,48 €
  Rating:
  92% of 100

  UralTone ROUHI fuzz on ensimmäinen pedaali, joka on syntynyt UralTone:n ja Fuzz guru J.Paasosen yhteistyöstä. Pedaalin äänellinen suunnittelu ja idea on Janne Paasosen käsialaa. Prototyypistä on UralTone pajalla syntynyt uusi pedaali, joka rakenteen, osien ja ulkonäöon puolesta sopii UralTone pedaalien linjaan.
  Soundillisesti ROUHI edustaa perinteistä ja hyvin terveen kuuloista, mutta rouhean musikaalista Fuzz perinnettä. Paasosen pedaalien tapaan jokainen yksilö on trimmattu ja hyväksytty itse maestron toimesta. Pedaalit käyttävät NOS TD101 (spraque) kaksoistransistoria, jota tiettävästi kukana ei ole käyttänyt koskaan FUZZ pedaaleissa. Transistorit on hyvin harvinaisia, joten pedaaleja tehdään rajallinen määrä.

  Lisätietoja
 3. Electro Harmonix Nano Big Muff Pi - poistossa
  Tarjoushinta 62,00 € 50,00 € Normaalihinta 66,00 €
  Toimii ja soi kuin Big Muff Pi USA, mutta esikuvaansa pienemmässä kotelossa. Lisätietoja
 4. Electro Harmonix Big Muff pi USA
  Tarjoushinta 89,00 € 71,77 € Normaalihinta 95,00 €
  The pedal that started it all The distortion countless musicians such as Hendrix and Santana relied on for its rich, creamy, violin-like sustain. A timeless piece, the Big Muff has been defining the sound of rock guitar for the past 30 years. From Pink Floyd to the Chemical Brothers to Korn, everyone wants a piece of the 'Pi! Lisätietoja
 5. Electro Harmonix Big Muff OPAMP
  Tarjoushinta 79,00 € 63,71 € Normaalihinta 89,00 €
  Tarkka kopio 1978 vuoden OPAMP Bigmuff pedaalista. Lisätietoja
 6. Electro Harmonix Green Russian Big Muff Distortion/Sustainer - poistossa
  Tarjoushinta 79,00 € 63,71 € Normaalihinta 88,00 €
  Alkuperäinen neukku big muff vedettiin markkinoilta, koska venäjälle ei pystytty tekemään ROHS standardin laitteita. EHX presidentti (perustaja, johtaja, guru) Mike Matthews on ehdottoman tarkka ympäristöasioissa ja lakien nouttamisessa, joten pedaalin myynti loppui EU:n myötä. Ongelma on vihdoin ratkaistu: made in USA re-issue versio klassikosta on täällä! Lisätietoja
 7. Otsola Orfeuzz - Fuzz pedal by J.Paasonen
  279,99 € 225,80 €

  Orfeuzz perustuu Mosriten Fuzzrite kytkentöihin ja rakentamistani pedaaleista tämä on lyhyesti kuvailtuna rajuimman kuuloinen. Ääni kuljettaa keskelle 60-luvun B-luokan Biker sekoilu leffoja joiden soundtrackeilla Davie Allan näytti kuka on kiistämätön”King of Fuzz”. Mosrite fuzzrite pedaalista saa oikeassa käsittelyssä murhaavaa jälkeä ja versiointini Mosritesta kunnioittaa tätä mitä suurimmassa määrin.

  Fuzzrite V3 eli ”Spragueversio” oli toteutettu Spraguen rakentamilla moduuleilla joissa transistorit ja muut kytkennän komponentit oli valettu oranssinruskean kovan massan sisälle.  Innostuin kokeilemaan kytkennässä samanikäisiä Sprague’n TD-101 Dual transistoreja ja olin ääneen kovin tyytyväinen.

  -Janne Paasonen, rakentaja ja suunnittelija (2017)

  Lisätietoja
 8. Otsola Sustainer - Fuzz pedal by J.Paasonen
  279,99 € 225,80 €

  Rakentamani Sustainer perustuu ensimmäisen Electro Harmonix’n Big Muff’in versioihin.
  Malleista käytetään lempinimeä ”Triangle” johtuen potentiometrien triangelimaisesta
  sijoittelusta. Valitsin kytkennässä käytettäväksi transistorityypiksi BC209’n joka vastaa alkuperäistä 2N5033:ea ulkoisesti ja mielestäni myös soundillisesti. Transistorit ovat käyttämätöntä vanhaa varastoa 70-luvulta ja ennen asennusta mitattu / valittu sopiviksi.

  Triangle Muff’ien valmistusaikana oli tavallista vaihtaa komponenttityyppejä ja arvoja kasaamisen aikana. Tästä syystä alkuperäisten ääni voi vaihdella suuresti yksilöittäin.
  Variaatiota on arviolta ainakin 18kpl!  
  Omassa versiossani hain autenttisen äänen lisäksi erottelevuutta ja hallittavuutta. Pedaalin tarjoama soundipaletti on laaja, pehmeästä boostauksesta -  tanakasti ja pitkään laulavaan fuzziin.

  -Janne Paasonen, rakentaja ja suunnittelija (2017)

  Lisätietoja
 9. UralTone DU-O-FUZZ DELUXE
  199,00 € 160,48 €
  Rating:
  100% of 100

  UralTone DU-O-FUZZ Deluxe on kaksi kanavainen FUZZ, joka monipuolisuudessaan yllättää. Molemmat kanavat on viilattu eri kuuloisiksi. 2. kanavan voi kytkeä 60´s tyyliseksi oktaavi fuzziksi. Pedaali toimii hienosti myös pienillä gain asetuksilla ja eri kanavista voi miksata portaattomasti eri soundeja päällekkäin. Voit säätää toisen kanavan lähes puhtaalle pikku rosolle ja miksata päälle härskin likaista oktaavi fuzzia. Näin soundin dynamiikka säilyy ja silti säröä voi lisätä massiiviset määrätä. Kaikilla gain asetuksilla soundi on lämmin ja musikaalinen.

  Erinomaisen monipuolinen Fuzz, jonka toisessa kanavassa on mahtavasti toimiva 60´s tyylinen oktaavi Fuzz.

  Lisätietoja
View as Luettelo Ruudukko Table

9 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Ota yhteyttä