UralCoin - mitä, missä, milloin ja miten?

Olemme julkaisseet uuden maksuvälineen verkkokauppaamme. Uusi valuutta kantaa nimeä Uralcoin. Se ei vajoa niin kuin Euro, vaan säilyttää aina arvonsa maksuvälineenä UralTone verkkokaupassa.

Uralcoineja voit ansaita tekemällä ostoksia verkkokaupassamme tai jättämällä arvosteluja tuotteistamme. Ansaitut krediitit säilyvät käyttäjätililläsi ja niitä voi käyttää seuraavien tilausten maksuvälineenä, maksimissaan 50% asti tilauksen tuotteiden yhteissummasta.

Suomeksi sanottuna halumme siis palkita kanta-asiakkaitamme ja helpottaa pienten tuotepalautusten tai vaihtojen maksamista.

Minkä arvoinen UralCoin on

100 UralCoin = 1€

Kuinka ansaita UralCoineja

1. Tilaamalla tavaraa nettikaupastamme ansaitset UralCoineja. Eli saat alennuksen Uralcoinien muodossa tilauksen tuotteista ja loppusummasta riippuen.

UralCoineja voi ansaita kaikista tuotteista, joista on mahdollisuuksia antaa alennuksia. Allennukseen oikeutettuja tuotteita on 95% kauppamme tuotteista, poislukien seuraavat tuotemerkit ja tuotesarjat: Hammond, Kaiutinelementit (poislukien Jensen, joka on alennuksen piirissä), Efektipedaalit ja vahvistimet, UralTone omat tuotteet sekä kaiutinkaapit. Rehellisesti näissä tuotteissa ei ole tarpeeksi katetta, joka mahdollistaa alennuksen.

Ansaitset UralCoineja seuraavan logiikan mukaisesti:

Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta 0-99.99€ 1% loppusummasta
Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta 100-199.99€ 3% loppusummasta
Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta 200-299.99€ 4% loppusummasta
Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta 300-449.99€ 5% loppusummasta
Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta 450-599.99€ 6% loppusummasta
Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta yli 600-999.99€ 7% loppusummasta
Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta yli 1000 tai suurempi 8% loppusummasta

EHTO: Tilaus täytyy tehdä nettikaupassamme ja se pitää maksaa tilaus hetkellä eli postiennakko, manuaalinen ennakkomaksu tai maksu noudettaessa ei kerrytä UralCoins -krediittejä eikä niitä voi käyttää noudoissa maksuvälineenä ELLEI MAKSA TILAUSTA ENNAKKOON PANKKITUNNUKSILLA TAI MAKSUKORTILLA! (Tämä johtuu järjestelmän teknisistä seikoista, emmekä toistaiseksi voi sitä muuttaa.)

2. Kirjoittamalla tuotearvioita

Yhdestä hyväksytystä tuotearviosta saat 10 UralCoinia käyttäjätilillesi. Emme

Emme hyväksy tuotearvioita kuin poikkeustapauksissa tuotteista, joiden arvo on alle 1€ tai tuotteista, joiden arvostelu ei ole järkevää (kuten vastukset, bulkkikondensaattorit).

3. Tilaamalla uutiskirjeen

Tilaamalla uutiskirjeen saat 50 UralCoinia käyttäjätilillesi.

Huom. UralCoin kanta-asiakasohjelman piirissä on kaikki kuluttaja-asiakkaat, ei tukkualennuksen piirissä olevat yritysasiakkaat.

Voimassaoloaika

UralCoinit vanhenee ja poistuu käyttäjätililtä 180 päivässä eli noin puolessa vuodessa. 

Poikkeukset

Yhdistelmätuotteisiin ei voi aina käyttää uralcoineja. UralCoineja voi käyttää silloin kun järjestelmä antaa käyttää niitä ostoskorisivulla. Emme pysty lisäämään uralcoineja tilaukseen jälkeenpäin.