UralCoin - mitä, missä, milloin ja miten?

EDIT 2020 - tulemme päivittämään nettikaupan ohjelmistoa keväällä 2020. Nykyisten UralCoinien siirtäminen uuteen versioon ei ole mahdollista. Tämän vuoksi 2/2020 alkaen Uralcoineja ei enää kerry tilauksista  ja 15.4.2020 ne poistuvat kokonaan käytöstä. Eli jos sinulla on UralCoin-krediittejä käyttäjätililläsi kannattaa ne hyödyntää ennen 15.4.2020. Tämän jälkeen niiden käyttö ei ole enää mahdollista. 

************

Olemme julkaisseet uuden maksuvälineen verkkokauppaamme. Uusi valuutta kantaa nimeä Uralcoin. Se ei vajoa niin kuin Euro, vaan säilyttää aina arvonsa maksuvälineenä UralTone verkkokaupassa.

Uralcoineja voit ansaita tekemällä ostoksia verkkokaupassamme tai jättämällä arvosteluja tuotteistamme. Ansaitut krediitit säilyvät käyttäjätililläsi ja niitä voi käyttää seuraavien tilausten maksuvälineenä, maksimissaan 50% asti tilauksen tuotteiden yhteissummasta.

Suomeksi sanottuna halumme siis palkita kanta-asiakkaitamme ja helpottaa pienten tuotepalautusten tai vaihtojen maksamista.

Minkä arvoinen UralCoin on

100 UralCoin = 1€

Kuinka ansaita UralCoineja

1. Tilaamalla tavaraa nettikaupastamme ansaitset UralCoineja. Eli saat alennuksen Uralcoinien muodossa tilauksen tuotteista ja loppusummasta riippuen.

UralCoineja voi ansaita kaikista tuotteista, joista on mahdollisuuksia antaa alennuksia. Allennukseen oikeutettuja tuotteita on 95% kauppamme tuotteista, poislukien seuraavat tuotemerkit ja tuotesarjat: Hammond, Kaiutinelementit (poislukien Jensen, joka on alennuksen piirissä), Efektipedaalit ja vahvistimet, UralTone omat tuotteet sekä kaiutinkaapit. Rehellisesti näissä tuotteissa ei ole tarpeeksi katetta, joka mahdollistaa alennuksen.

Ansaitset UralCoineja seuraavan logiikan mukaisesti:


Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta 100-449.99€ 2% loppusummasta

Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta 450-999.99€ 3% loppusummasta
Tilauksen loppusumma alennukseen oikeutettujen tuotteiden osalta yli 1000 tai suurempi 5% loppusummasta

EHTO: Tilaus täytyy tehdä nettikaupassamme ja se pitää maksaa tilaus hetkellä eli postiennakko, manuaalinen ennakkomaksu tai maksu noudettaessa ei kerrytä UralCoins -krediittejä eikä niitä voi käyttää noudoissa maksuvälineenä ELLEI MAKSA TILAUSTA ENNAKKOON PANKKITUNNUKSILLA TAI MAKSUKORTILLA! (Tämä johtuu järjestelmän teknisistä seikoista, emmekä toistaiseksi voi sitä muuttaa.)

Huom. UralCoin kanta-asiakasohjelman piirissä on kaikki kuluttaja-asiakkaat, ei tukkualennuksen piirissä olevat yritysasiakkaat.

Voimassaoloaika

UralCoinit vanhenee ja poistuu käyttäjätililtä 60 päivässä eli noin 2kk:ssa. 

Poikkeukset

Yhdistelmätuotteisiin ei voi aina käyttää uralcoineja. UralCoineja voi käyttää silloin kun järjestelmä antaa käyttää niitä ostoskorisivulla. Emme pysty lisäämään uralcoineja tilaukseen jälkeenpäin.

 

 

Post your comment

UralTone verkkokauppa